Page 10 - ERU Sürdürülebilirlik RAPORU'23
P. 10

SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME



             Dünya  Gıda  Günü’nde  daha  sağlıklı  ve  çevre  dostu  bir  yaşam  tarzını
             benimsemek  için    sürdürülebilir  beslenme  konusunda  Prof.  Dr.  Emine
             Aksoydan’ın  katılımıyla  online  söyleşi  düzenlenmiştir.  Söyleşide  Aksoydan,
             beslenme  alışkanlıklarının  nasıl  sürdürülebilir  olacağına  ilişkin  tavsiyeler

             vererek  gıda  üretim  ve  tüketiminin  çevresel  etkilerle  olan  bağlantısına,
             aaaaaaaa                       beslenme
             sürdürülebilir
             prensiplerinin  benimsenmesi  için
             günlük yaşamda atılabilecek pratik

             adımlara  değindi.  Bu  anlamıyla
             söyleşi       sürdürülebilirlik         ve
             beslenme  konularında  farkındalık

             oluşturmak            ve        toplumu
             bilinçlendirmek  adına  önemli  bir
             adım olarak kayda geçti.






                                                             YEMEKHANE TADİLAT ÇALIŞMALARI

                                                           Rektörümüz  Prof.  Dr.  Fatih  Altun,

                                                           Rektör  Yardımcılarımız  Prof.  Dr.  Oktay
                                                           Özkan ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu
                                                           üniversite      öğrenci       ve     personel
                                                           yemekhanesinde  devam  eden  tadilat
                                                           çalışmalarını         inceledi.        Tadilat
                                                           çalışmalarının            tamamlanmasıyla
                                                           yemekhanelerin  yeni  bir  görünüme
                                                           sahip  olması  ve  daha  iyi  bir  hizmet
                                                           sunulması hedeflenmektedir.



                                                                                       AŞURE DAĞITIMI



                                                                   Rektörümüz  Prof.  Dr.  Fatih  Altun
                                                                   ve  Rektör  Yardımcımız  Prof.  Dr.
                                                                   Oktay Özkan birlikte Muharrem ayı

                                                                   vesilesiyle      Turizm       Fakültesi
                                                                   uygulama  mutfağında  akademik
                                                                   ve  idari  personele  dağıtılmak
                                                                   üzere hazırlanan aşureyi pişirdi.



             ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
             SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORU 2023
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15