MUNOS24

MUNOS Nedir?

Model United Nations, Türkçesiyle Birleşmiş Milletler Modeli; lise, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin farklı milletler arası ilişkileri daha iyi anlamalarını sağlamak için yapılan simülasyonlardır. Bu etkinliklerde katılımcılar farklı ülkelerin temsilcileri olarak rol alıp Birleşmiş Milletler toplantılarını simüle ederler. Katılımcılar toplumsal sorunların çözümünde neler yapabileceklerini tartışarak, çözüm önerileri sunarlar. Etkinlik dili İngilizce olmakla birlikte translate kullanabilirsiniz.

Bu sene Kayseri Valiliği ve Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinliğe üniversitemiz de ortak kurum olarak katılmaktadır. Topluluğumuz ise etkinlikte atölye çalışmaları gerçekleştirecektir.

Delege olarak yani toplumsal sorunların çözümünde bir ülkenin temsilcisi olarak katılmak isteyen arkadaşlarımız munos24.com sitesini ziyaret edebilirler.

Başlama Tarihi : 03 Mayıs 2024 Cuma 09:00
Bitiş Tarihi : 07 Mayıs 2024 Salı 17:00