Erciyes Üniversitesi Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü Dördüncü Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Sürdülebilirlik Koordinatörü Doç. Dr. Şükrü Taner Azgın’ın Sunumu ile başlayan toplantıda Sürdürülebilirlik koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.Dr. Öğr. Üyesi İhsan Serkan Varol tarafından yürütülen Erciyes Üniversitesi Sürdürülebilir Arazi Politikasının hazırlığı bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Sürdürülebilirlik Ofis temsilcisi Melike Yazman’ın sunumu ile devam eden toplantıda Üniversitemizin 2024 Sürdürülebilirlik Raporunun hazırlık çalışmaları ve içeriği ile ilgili taslak çalışması hakkında bilgi verildi. Öğrenci topluluğu başkanına söz verilek toplantı sona erdirildi.

07 Mart 2024 Perşembe